Biblis, 1403-3313

Journal

More filtering options
  1. 2019
  2. Edward Gibbon: Historikern och böckerna

    Jonas Nordin, 2019 May, In : Biblis. 85, p. 2‒25

    Research output: Contribution to journalArticle

  3. Svenskt bokindustrimuseum: en dröm täckt av damm

    Kristina Lundblad, 2019 May, In : Biblis. 85, p. 56–64 9 p.

    Research output: Contribution to journalArticle

  4. 2018
  5. 2017
  6. 2016
  7. Encyklopedins mångsidighet: boksidornas förändring från tryckt till digital

    SIMONSEN, MARIA., 2016 Oct 18, In : Biblis. 75, p. 38-51 13 p.

    Research output: Contribution to journalArticle

  8. 2015
  9. Bokcafét : politisk och social mötesplats i 1970-talets röda Lund

    Ragni Svensson, 2015, Biblis, 72, p. 62-69.

    Research output: Contribution to specialist publication or newspaperSpecialist publication article

  10. Typografi och politik: Om typografins politiska kraft i dagstidningar i Moldavien och Rumänien under kommunisttiden 1920–1990

    Arina Stoenescu, 2015, Biblis, 68, p. 27-35.

    Research output: Contribution to specialist publication or newspaperSpecialist publication article

  11. 2014
  12. Bo Cavefors BOC-serie, den nya vänstern och pocketrevolutionen

    Ragni Svensson, 2014, In : Biblis. 68, p. 36-49

    Research output: Contribution to journalArticle

  13. Med Vila-Matas i Gutenberggalaxen

    Kristina Lundblad, 2014, Biblis, 65, p. 66-72.

    Research output: Contribution to specialist publication or newspaperReview (Book/Film/Exhibition/etc.)

  14. 2013
  15. "Estetik för läsmotstånd i Peter Weiss Motståndets estetik"

    Nyberg, L., 2013, In : Biblis. 61

    Research output: Contribution to journalArticle

  16. 2012
  17. Vår eldste bok : skrift, miljø og biletbruk i den norske homilieboka

    Eva Nylander, 2012, In : Biblis. 57, p. 75-77

    Research output: Contribution to journalReview (Book/Film/Exhibition/etc.)

  18. 2011
  19. Decimalsystemet. Historien bakom den första ryska översättningen av Swedenborg

    David Dunér, 2011, In : Biblis. 55, p. 2-17

    Research output: Contribution to journalArticle

  20. Hanna Carlsson om Rasmus Fleischers "Boken och biblioteket"

    Hanna Carlsson, 2011, Biblis, 2011/12, 56, p. 77-78.

    Research output: Contribution to specialist publication or newspaperReview (Book/Film/Exhibition/etc.)

  21. 2010
  22. Bibliografi som boghistorie

    Henrik Horstbøll, 2010, In : Biblis. 50, Sommaren 2010, p. 90-95

    Research output: Contribution to journalArticle

  23. 2006
  24. Tryckta handskrifter och digitala : några bokhistoriska funderingar

    Ridderstad, P. S., 2006, In : Biblis. 36, p. 11-17

    Research output: Contribution to journalArticle

  25. 2003
  26. Var överlever kulturarvet bäst?

    Dal, B., 2003, Biblis, 22, p. 30-35.

    Research output: Contribution to specialist publication or newspaperSpecialist publication article

  27. 2001
  28. Kring några Tessinska småtryck i Ericsbergsarkivet

    Ridderstad, P. S., 2001, In : Biblis. 3(2000), 3/4, p. 54-57

    Research output: Contribution to journalArticle

  29. 2000
  30. Folkliga band i parti och minut

    Strömquist, H., 2000, In : Biblis. 2000(3):1, 9, p. 23-29

    Research output: Contribution to journalArticle

  31. Melankoli och materia : om bokens betydelse för verket och bandets för boken

    Kristina Lundblad, 2000, Biblis, 9, p. 30-37.

    Research output: Contribution to specialist publication or newspaperSpecialist publication article

  32. Pappersomslag och pappersband i arkivens samlingar

    Strömquist, H., 2000, In : Biblis. 3/4, 11/12, p. 20-22

    Research output: Contribution to journalArticle

  33. Thorvaldsens vardag

    Solfrid Söderlind, 2000, In : Biblis. 3, 3/4, p. 58-60 3 p.

    Research output: Contribution to journalArticle

  34. 1999
  35. Kärleksband i bunden form

    Strömquist, H., 1999, In : Biblis. 1999(2):3, Nr 7, p. 14-20

    Research output: Contribution to journalArticle

  36. 1998
  37. Om en lärobok i kristendomen

    Lundell, P., 1998, Biblis.

    Research output: Contribution to specialist publication or newspaperSpecialist publication article