Det känns inte längre som det var länge sedan: en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande

Research output: ThesisLicentiate Thesis

Standard

Det känns inte längre som det var länge sedan : en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande. / de Laval, Maria.

Forskarskolan i historia och historiedidaktik, Lunds universitet, 2011. 128 p.

Research output: ThesisLicentiate Thesis

Harvard

APA

de Laval, M. (2011). Det känns inte längre som det var länge sedan: en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande. Forskarskolan i historia och historiedidaktik, Lunds universitet.

CBE

de Laval M. 2011. Det känns inte längre som det var länge sedan: en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande. Forskarskolan i historia och historiedidaktik, Lunds universitet. 128 p.

MLA

de Laval, Maria Det känns inte längre som det var länge sedan: en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande Forskarskolan i historia och historiedidaktik, Lunds universitet. 2011.

Vancouver

de Laval M. Det känns inte längre som det var länge sedan: en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande. Forskarskolan i historia och historiedidaktik, Lunds universitet, 2011. 128 p.

Author

de Laval, Maria. / Det känns inte längre som det var länge sedan : en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande. Forskarskolan i historia och historiedidaktik, Lunds universitet, 2011. 128 p.

RIS

TY - THES

T1 - Det känns inte längre som det var länge sedan

T2 - en undersökning av gymnasieelevers historiska tänkande

AU - de Laval, Maria

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Licentiatavhandling

SN - 978-91-978899-2-6

PB - Forskarskolan i historia och historiedidaktik, Lunds universitet

ER -