En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapter

Standard

En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer. / Agevall, Charlotte.

Normvetenskapliga reflektioner. ed. / Annika Rejmer. Vol. Research Report in Sociology of Law 2004:5 Sociology of Law, Lund University, 2004. p. 39-70.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapter

Harvard

Agevall, C 2004, En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer. in A Rejmer (ed.), Normvetenskapliga reflektioner. vol. Research Report in Sociology of Law 2004:5, Sociology of Law, Lund University, pp. 39-70.

APA

Agevall, C. (2004). En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer. In A. Rejmer (Ed.), Normvetenskapliga reflektioner (Vol. Research Report in Sociology of Law 2004:5, pp. 39-70). Sociology of Law, Lund University.

CBE

Agevall C. 2004. En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer. Rejmer A, editor. In Normvetenskapliga reflektioner. Sociology of Law, Lund University. pp. 39-70.

MLA

Agevall, Charlotte "En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer.". Rejmer, Annika (ed.). Normvetenskapliga reflektioner. Sociology of Law, Lund University. 2004, 39-70.

Vancouver

Agevall C. En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer. In Rejmer A, editor, Normvetenskapliga reflektioner. Vol. Research Report in Sociology of Law 2004:5. Sociology of Law, Lund University. 2004. p. 39-70

Author

Agevall, Charlotte. / En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer. Normvetenskapliga reflektioner. editor / Annika Rejmer. Vol. Research Report in Sociology of Law 2004:5 Sociology of Law, Lund University, 2004. pp. 39-70

RIS

TY - CHAP

T1 - En kvinna utan en man är som en fisk utan en cykel. En problematisering av föreställningar om tvåsamhet och tvåsamheten som bärare av normativa strukturer.

AU - Agevall, Charlotte

PY - 2004

Y1 - 2004

KW - kön

KW - sociology of law

KW - Rättssociologiska enheten

KW - normer

KW - rätt

KW - lag

KW - regler

KW - genus

KW - gender

KW - tvåsamhet

KW - amn

KW - kvinna

M3 - Kapitel samlingsverk

SN - 91-7267-185-8

VL - Research Report in Sociology of Law 2004:5

SP - 39

EP - 70

BT - Normvetenskapliga reflektioner

A2 - Rejmer, Annika

PB - Sociology of Law, Lund University

ER -