Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapter

Standard

Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem. / Hydén, Håkan; DE KAMINSKI, MARCIN.

Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet. ed. / Tobbe Petersson; Wilhelm Agrell. Stockholm : Carlssons, 2016.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapter

Harvard

Hydén, H & DE KAMINSKI, MARCIN 2016, Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem. in T Petersson & W Agrell (eds), Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet. Carlssons, Stockholm.

APA

Hydén, H., & DE KAMINSKI, MARCIN. (2016). Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem. In T. Petersson, & W. Agrell (Eds.), Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet Stockholm: Carlssons.

CBE

Hydén H, DE KAMINSKI MARCIN. 2016. Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem. Petersson T, Agrell W, editors. In Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet. Stockholm: Carlssons.

MLA

Hydén, Håkan and MARCIN DE KAMINSKI "Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem". and Petersson, Tobbe Agrell, Wilhelm (editors). Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet. Stockholm: Carlssons. 2016.

Vancouver

Hydén H, DE KAMINSKI MARCIN. Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem. In Petersson T, Agrell W, editors, Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet. Stockholm: Carlssons. 2016

Author

Hydén, Håkan ; DE KAMINSKI, MARCIN. / Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem. Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet. editor / Tobbe Petersson ; Wilhelm Agrell. Stockholm : Carlssons, 2016.

RIS

TY - CHAP

T1 - Måste vi ta det onda med det goda eller måste vi välja? Om övervakning som samhällsproblem

AU - Hydén, Håkan

AU - DE KAMINSKI, MARCIN

PY - 2016/11/15

Y1 - 2016/11/15

KW - övervakning

KW - rättssociologi

KW - reglering

M3 - Kapitel samlingsverk

SN - 9789173317542

BT - Övervakning och integritet: teknik, skydd och aktörer i det nya kontrollandskapet

A2 - Petersson, Tobbe

A2 - Agrell, Wilhelm

PB - Carlssons

CY - Stockholm

ER -