Biblis, 1403-3313

Tidskrift

Fler filtreringsmöjligheter
  1. 2019
  2. Edward Gibbon: Historikern och böckerna

    Jonas Nordin, 2019 maj, I : Biblis. 85, s. 2‒25

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  3. Svenskt bokindustrimuseum: en dröm täckt av damm

    Kristina Lundblad, 2019 maj, I : Biblis. 85, s. 56–64 9 s.

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  4. 2018
  5. 2017
  6. 2016
  7. Encyklopedins mångsidighet: boksidornas förändring från tryckt till digital

    SIMONSEN, MARIA., 2016 okt 18, I : Biblis. 75, s. 38-51 13 s.

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  8. 2015
  9. Bokcafét : politisk och social mötesplats i 1970-talets röda Lund

    Ragni Svensson, 2015, Biblis, 72, s. 62-69.

    Forskningsoutput: Bidrag till övrig tidskrift/dags- eller nyhetstidningArtikel i facktidskrift eller populärpress

  10. Typografi och politik: Om typografins politiska kraft i dagstidningar i Moldavien och Rumänien under kommunisttiden 1920–1990

    Arina Stoenescu, 2015, Biblis, 68, s. 27-35.

    Forskningsoutput: Bidrag till övrig tidskrift/dags- eller nyhetstidningArtikel i facktidskrift eller populärpress

  11. 2014
  12. Bo Cavefors BOC-serie, den nya vänstern och pocketrevolutionen

    Ragni Svensson, 2014, I : Biblis. 68, s. 36-49

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  13. Med Vila-Matas i Gutenberggalaxen

    Kristina Lundblad, 2014, Biblis, 65, s. 66-72.

    Forskningsoutput: Bidrag till övrig tidskrift/dags- eller nyhetstidningRecension av bok/film/utställning etc.

  14. 2013
  15. "Estetik för läsmotstånd i Peter Weiss Motståndets estetik"

    Nyberg, L., 2013, I : Biblis. 61

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  16. 2012
  17. Vår eldste bok : skrift, miljø og biletbruk i den norske homilieboka

    Eva Nylander, 2012, I : Biblis. 57, s. 75-77

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragRecension av bok/film/utställning etc.

  18. 2011
  19. Decimalsystemet. Historien bakom den första ryska översättningen av Swedenborg

    David Dunér, 2011, I : Biblis. 55, s. 2-17

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  20. Hanna Carlsson om Rasmus Fleischers "Boken och biblioteket"

    Hanna Carlsson, 2011, Biblis, 2011/12, 56, s. 77-78.

    Forskningsoutput: Bidrag till övrig tidskrift/dags- eller nyhetstidningRecension av bok/film/utställning etc.

  21. 2010
  22. Bibliografi som boghistorie

    Henrik Horstbøll, 2010, I : Biblis. 50, Sommaren 2010, s. 90-95

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  23. 2006
  24. Tryckta handskrifter och digitala : några bokhistoriska funderingar

    Ridderstad, P. S., 2006, I : Biblis. 36, s. 11-17

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  25. 2003
  26. Var överlever kulturarvet bäst?

    Dal, B., 2003, Biblis, 22, s. 30-35.

    Forskningsoutput: Bidrag till övrig tidskrift/dags- eller nyhetstidningArtikel i facktidskrift eller populärpress

  27. 2001
  28. Kring några Tessinska småtryck i Ericsbergsarkivet

    Ridderstad, P. S., 2001, I : Biblis. 3(2000), 3/4, s. 54-57

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  29. 2000
  30. Folkliga band i parti och minut

    Strömquist, H., 2000, I : Biblis. 2000(3):1, 9, s. 23-29

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  31. Melankoli och materia : om bokens betydelse för verket och bandets för boken

    Kristina Lundblad, 2000, Biblis, 9, s. 30-37.

    Forskningsoutput: Bidrag till övrig tidskrift/dags- eller nyhetstidningArtikel i facktidskrift eller populärpress

  32. Pappersomslag och pappersband i arkivens samlingar

    Strömquist, H., 2000, I : Biblis. 3/4, 11/12, s. 20-22

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  33. 1999
  34. Kärleksband i bunden form

    Strömquist, H., 1999, I : Biblis. 1999(2):3, Nr 7, s. 14-20

    Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikel i vetenskaplig tidskrift

  35. 1998
  36. Om en lärobok i kristendomen

    Lundell, P., 1998, Biblis.

    Forskningsoutput: Bidrag till övrig tidskrift/dags- eller nyhetstidningArtikel i facktidskrift eller populärpress