Allting skiftar, men intet förgår: en inledning till Ovidius’ Metamorfoser

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/Conference proceedingKapitel samlingsverk

Standard

Allting skiftar, men intet förgår : en inledning till Ovidius’ Metamorfoser. / Möller, Daniel.

Förvandlingar : i femton böcker av Publius Ovidius Naso. I fullständig svensk tolkning av Harry Armini. Ursprungligen utgiven på uppdrag av Svenska Akademien, under redaktion av Tönnes Kleberg och med ett mytologiskt register av Bror Olsson. Här med en nyskriven inledning av Daniel Möller. red. / Daniel Möller; Carl Ehrenkrona; Staffan Vahlquist. Stockholm : Ruin, 2013. s. VII-XVI.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/Conference proceedingKapitel samlingsverk

Harvard

Möller, D 2013, Allting skiftar, men intet förgår: en inledning till Ovidius’ Metamorfoser. i D Möller, C Ehrenkrona & S Vahlquist (red), Förvandlingar : i femton böcker av Publius Ovidius Naso. I fullständig svensk tolkning av Harry Armini. Ursprungligen utgiven på uppdrag av Svenska Akademien, under redaktion av Tönnes Kleberg och med ett mytologiskt register av Bror Olsson. Här med en nyskriven inledning av Daniel Möller. Ruin, Stockholm, s. VII-XVI.

APA

Möller, D. (2013). Allting skiftar, men intet förgår: en inledning till Ovidius’ Metamorfoser. I D. Möller, C. Ehrenkrona, & S. Vahlquist (Red.), Förvandlingar : i femton böcker av Publius Ovidius Naso. I fullständig svensk tolkning av Harry Armini. Ursprungligen utgiven på uppdrag av Svenska Akademien, under redaktion av Tönnes Kleberg och med ett mytologiskt register av Bror Olsson. Här med en nyskriven inledning av Daniel Möller (s. VII-XVI). Ruin.

CBE

Möller D. 2013. Allting skiftar, men intet förgår: en inledning till Ovidius’ Metamorfoser. Möller D, Ehrenkrona C, Vahlquist S, redaktörer. I Förvandlingar : i femton böcker av Publius Ovidius Naso. I fullständig svensk tolkning av Harry Armini. Ursprungligen utgiven på uppdrag av Svenska Akademien, under redaktion av Tönnes Kleberg och med ett mytologiskt register av Bror Olsson. Här med en nyskriven inledning av Daniel Möller. Stockholm: Ruin. s. VII-XVI.

MLA

Möller, Daniel "Allting skiftar, men intet förgår: en inledning till Ovidius’ Metamorfoser"., Möller, Daniel Ehrenkrona, Carl Vahlquist, Staffan (redaktörer). Förvandlingar : i femton böcker av Publius Ovidius Naso. I fullständig svensk tolkning av Harry Armini. Ursprungligen utgiven på uppdrag av Svenska Akademien, under redaktion av Tönnes Kleberg och med ett mytologiskt register av Bror Olsson. Här med en nyskriven inledning av Daniel Möller. Stockholm: Ruin. 2013, VII-XVI.

Vancouver

Möller D. Allting skiftar, men intet förgår: en inledning till Ovidius’ Metamorfoser. I Möller D, Ehrenkrona C, Vahlquist S, redaktörer, Förvandlingar : i femton böcker av Publius Ovidius Naso. I fullständig svensk tolkning av Harry Armini. Ursprungligen utgiven på uppdrag av Svenska Akademien, under redaktion av Tönnes Kleberg och med ett mytologiskt register av Bror Olsson. Här med en nyskriven inledning av Daniel Möller. Stockholm: Ruin. 2013. s. VII-XVI

Author

Möller, Daniel. / Allting skiftar, men intet förgår : en inledning till Ovidius’ Metamorfoser. Förvandlingar : i femton böcker av Publius Ovidius Naso. I fullständig svensk tolkning av Harry Armini. Ursprungligen utgiven på uppdrag av Svenska Akademien, under redaktion av Tönnes Kleberg och med ett mytologiskt register av Bror Olsson. Här med en nyskriven inledning av Daniel Möller. redaktör / Daniel Möller ; Carl Ehrenkrona ; Staffan Vahlquist. Stockholm : Ruin, 2013. s. VII-XVI

RIS

TY - CHAP

T1 - Allting skiftar, men intet förgår

T2 - en inledning till Ovidius’ Metamorfoser

AU - Möller, Daniel

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Kapitel samlingsverk

SN - 9789185191819

SP - VII-XVI

BT - Förvandlingar

A2 - Möller, Daniel

A2 - Ehrenkrona, Carl

A2 - Vahlquist, Staffan

PB - Ruin

CY - Stockholm

ER -