I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/Conference proceedingKapitel samlingsverk

Standard

I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans. / Schömer, Eva.

Festskrift till Ann Numhauser-Henning. red. / Mia Rönnmar; Jenny Julén Votinius. Juristförlaget i Lund, 2017.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/Conference proceedingKapitel samlingsverk

Harvard

Schömer, E 2017, I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans. i M Rönnmar & J Julén Votinius (red), Festskrift till Ann Numhauser-Henning. Juristförlaget i Lund.

APA

Schömer, E. (2017). I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans. I M. Rönnmar, & J. Julén Votinius (Red.), Festskrift till Ann Numhauser-Henning Juristförlaget i Lund.

CBE

Schömer E. 2017. I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans. Rönnmar M, Julén Votinius J, redaktörer. I Festskrift till Ann Numhauser-Henning. Juristförlaget i Lund.

MLA

Schömer, Eva "I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans". och Rönnmar, Mia Julén Votinius, Jenny (redaktörer). Festskrift till Ann Numhauser-Henning. Juristförlaget i Lund. 2017.

Vancouver

Schömer E. I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans. I Rönnmar M, Julén Votinius J, redaktörer, Festskrift till Ann Numhauser-Henning. Juristförlaget i Lund. 2017

Author

Schömer, Eva. / I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans. Festskrift till Ann Numhauser-Henning. redaktör / Mia Rönnmar ; Jenny Julén Votinius. Juristförlaget i Lund, 2017.

RIS

TY - CHAP

T1 - I skärningspunkten av arbetsmiljö och socialrätt - arbetsmiljöproblematiken vid arbete i annans hem i form av hemtjänst eller personlig assistans

AU - Schömer, Eva

PY - 2017/3/23

Y1 - 2017/3/23

KW - arbetsmiljörätt,

KW - personlig assistans

KW - hemtjänst

KW - socialrätt

M3 - Kapitel samlingsverk

SN - 9789154405701

BT - Festskrift till Ann Numhauser-Henning

A2 - Rönnmar, Mia

A2 - Julén Votinius, Jenny

PB - Juristförlaget i Lund

ER -