Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Forskning

Andrew har över 25 års erfarenhet av modellering, mätning och analys av buller och vibrationer, inom utbildningssektorn samt den kommersiella sektorn. Han har en doktorsexamen inom Väg- och vattenbyggnad med specialisering mot ljudvågutbredning utomhus från University of Bradford, UK. Docent på KTH inom ämnen numeriska metoder. Han har föreläst inom FEM och BEM i vibrationer och akustik.

 

Han har arbetat i Storbritannien och Sverige, där han har varit involverad i ett stort antal projekt från byggnadsakustik, vibrationer i byggnader och miljöbuller. Projekten inom miljöbuller omfattade framförallt buller från vindkraft och markvibrationer, och vibrationskomfort. På Atlas Copco utvecklade han enkla lösningar för inre och yttre buller och han har bidragit till skrivandet av ett gemensamt kapitel med titeln "Wind Turbine Noise", 2012. Han har lång erfarenhet av arbete med akustiska utredningar av olika typer av byggnader (bostäder, skolor, sjukhus och industri). Andrews senaste intressen har varit omvänd modellering av markvibrationer, numerisk modellering av tågbuller, vibrationer och ljudstrålning från konstruktioner. Han har medverkat i arbetet med London Underground, Crossrail, AEA Technology och Scottish Power.

 

Fingeravtryck

Utforska forskningsämnen där Andrew Peplow är aktiv. Dessa ämnesetiketter kommer från personens arbeten. Tillsammans bildar de ett unikt fingeravtryck.
  • 1 Liknande profiler

Nätverk

Externa samarbeten med länder/områden de senaste 5 åren